De periode tussen de krokusvakantie en de paasvakantie is traditioneel een drukke periode voor onze school en dat is dit schooljaar niet anders.  Er staan immers enkele infoavonden op stapel, onze Montfortdag verschijnt stilaan aan de horizon en in mei kunnen onze eerstejaars van volgend schooljaar zich aanmelden.

We zetten alles graag voor u op een rijtje:

 

Dinsdag 6 maart 2018, 19u:  INFOAVOND LEERLINGEN 6DE LEERJAAR

Op deze infoavond voorzien we een kennismaking met de school voor leerlingen van het zesde leerjaar lagere school.  De ouders van deze kandidaat-leerlingen krijgen op dat moment informatie over onze school, ons opvoedingsproject en de inschrijvingsprocedure.

 

Donderdag 22 februari, 19u30:  INFOAVOND VAN 2DE JAAR NAAR 3DE JAAR

Tijdens deze infoavond proberen we leerlingen van het tweede jaar te informeren over de studiekeuzemogelijkheden in de tweede graad.  Deze infoavond is voor leerlingen en ouders.

 

Donderdag 8 maart, 19u30u:  INFOAVOND VAN 4DE JAAR NAAR 5DE JAAR

Een goede, gepaste studiekeuze maken voor de derde graad is belangrijk.  Tijdens deze infoavond kunnen leerlingen van het vierde jaar samen met hun ouders kennismaken met de studiekeuzemogelijkheden in onze derde graad en de principes van een goede studiekeuze.

 

Zaterdag 28 april, 13.30u - 17.30u:  OPENDEURDAG – MONTFORTDAG

Op onze Montfortdag is iedereen welkom om onze school op één van haar meest bruisende dagen van het schooljaar mee te maken.  Er zijn infostands voorzien, demo's, rondleidingen, tentoonstellingen én een prima sfeer!

 

Maandag 14 mei, 19u - 20.30u: aanmelding voor 1STE jaar

Leerlingen die graag in 2018-2019 in ons eerste jaar zitten, kunnen zich via een callcenter aanmelden op nummer 078/15 80 03.  Meer informatie over de procedure wordt gegeven op de infoavond van 6 maart en later op de website.

Leerlingen die zich voor jaren 2 t.e.m. 6 willen aanmelden voor volgend schooljaar, noteren alvast best dinsdag 3 juli in hun agenda.  

 

Alle bepalingen, afspraken, data en benodigdheden omtrent de inschrijvingen van zowel kandidaat-leerlingen voor het eerste jaar als de hogere jaren, vindt u in detail uitgeschreven in dit pdf-document.

 

   
© Montfortcollege Rotselaar