Na het knallende succes van de Culturele Avond Modern, bezette eind februari onze 'Culturele Avond Klassiek' nog eens het podium van de Beatrijsaula.  We hebben dit jaar immers geen Totaalspektakel.

resized DSC 1342 2

Het werd een bijzondere editie, volgens meerdere oudgedienden 'een van de allerbeste' ooit!  De beelden uit de fotoreportage spreken dan ook voor zich.

Op het pogramma stonden hilarische, maar ook ernstige, droevige sketches; intense dansen, spectaculaire freerunners en meerdere straffe muzikale prestaties rond piano, gitaar, stijkers en (a cappella) zang.  Dat alles natuurlijk verzorgd en omkaderd door het Technisch Team, volgens hun opperhoofd ook 'een van de allerbeste ooit'.

In de fotoreportage zal de aandachtige kijker dit keer opvallend veel leerkrachten opmerken, een tango dancebattle tussen leerlingen en leerkrachten zit daar voor veel tussen.  Het publiek vond dat de leerkrachten toch dat tikkeltje indrukwekkender waren met hun dansskills, hoewel het verschil op de applausmeter erg minimaal was.

resized DSC 1618 2

De aanwezige ouders, leerlingen en leerkrachten dromen ongetwijfeld al van een Totaalspektakel van hetzelfde niveau.  De opdracht voor het schrijversteam is wellicht nog nooit zo pittig geweest.

   
© Montfortcollege Rotselaar