Aanvragen van een stage

Om een overzicht van alle aanvragen te krijgen én te behouden, gebeurt iedere stageaanvraag binnen het Montfortcollege via de stagecoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: het heeft dus geen zin om je stage rechtstreeks via de vakleerkracht aan te vragen!  Een mogelijke stage bespreken met een vakleerkracht kan natuurlijk altijd, maar de officiële aanvraag dient op onze school steeds via de stagecoördinator te gebeuren.

We raden ook iedereen aan om slechts voor één stageperiode per schooljaar een aanvraag in te dienen. Hiermee willen we bewust stimuleren dat je ook ervaringen opdoet in andere scholen.

 

Hoe vraag je een stage aan?

Je stuurt een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Hij bezorgt je dan een link naar ons digitale stageaanvraagformulier.

Vul het aanvraagformulier zo volledig en correct mogelijk in en stuur het ons terug op.

De stagecoördinator zal je aanvraag vervolgens voorleggen aan de respectievelijke vakgroepverantwoordelijken. Zij bezorgen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Je wordt per mail op de hoogte gebracht of je aanvraag al dan niet aanvaard wordt.

-      Je aanvraag wordt aanvaard: je ontvangt via dezelfde mail uitleg over wat er verder van je wordt verwacht.

-      Je aanvraag wordt niet aanvaard: de procedure stopt. Je krijgt een mail met vermelding van de reden.

 

   
© Montfortcollege Rotselaar