Handboeken en werkboeken

Alle handboeken en werkboeken die je nodig hebt, kan je kopen of huren bij de firma "iddink". Klik op de titel en je leest er alles over. 

 

De school verkoopt of verhuurt niet langer boeken, maar werkt daarvoor sinds 2014 samen met de firma IDDINK. Boeken die je maar één jaar nodig hebt, kan je daar huren, werkboeken en handboeken die je meerdere jaren gebruikt, kan je daar aankopen. Als je vóór woensdag 5 juli 2017 bestelt, wordt alles in de loop van de maand augustus bij je thuis geleverd. Is er niemand thuis, dan vind je een berichtje in je bus met het adres waar je alles kan afhalen, meestal bij één van de buren. De rekening krijg je ook rechtstreeks door IDDINK thuis gestuurd.

Was je hier al leerling, dan werk je gewoon verder met je account van het voorbije schooljaar. Nieuwe leerlingen krijgen een brief met de code waarmee ze bij de optie ‘bestellen’ hun persoonlijk account aanmaken. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier. De schoolcode wijzigt wel ieder jaar. Die nieuwe code vind je op SOL of in de brief bij de mail van 2 juni 2017. Wie nieuw is in 2017-2018, krijgt de brief met de code per post thuisbezorgd, of via de boekentas van broer of zus die hier nu al school lopen. Kreeg je die code niet vòòr 30 juni, mail dan subito presto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

De samenwerking met Iddink houdt geen verplichting voor jullie in. Wie dat verkiest, mag uiteraard ook alles zelf kopen.

De leesboeken houden we wel op school. Die vind je op het OLC zoals voorheen.

De boekenlijsten kan je per jaar openklikken: 1ste jaar, 2de jaar, 3de jaar, 4de jaar, 5de jaar, 6de jaar. En scroll dan door tot je de juiste studierichting vindt.

 

 


 

   
© Montfortcollege Rotselaar