Nieuws

Twee weken geleden hadden we onze Culturele Avond Modern. Op de generale liep niet alles even vlot, u mist dus misschien nog wat foto's. Als u hier klikt op de blog van MO en PO dan krijgt u ze allemaal te zien. En als u daar op een foto klikt, kan u ze foto per foto bekijken. Wij vinden ze schitterend en we hopen van u hetzelfde. Een voorproefje:

cam161116 2cam161116 1

 

 

Pieterpensioen

Alle leerlingen, kandidaat-leerlingen, personeelsleden en hun ouders die sporen van sportiviteit vertonen, zijn zeer welkom op onze opendeur met de derde editie van de tweejaarlijkse MCR-loop. Zaterdag 30 april om 13.00u starten de inschrijvingen, en vanaf 14.00u starten de verschillende reeksen. Alle deelnemers worden door ons in de watten gelegd, met dank aan onze sponsors. Ben je geïnteresseerd, klik dan HIER voor het volledige schema.

En heb je echt geen zin om te lopen, kan je altijd nog komen "supporteren". Wij zorgen voor een natje en een droogje.

MCRloop1

kerstwens2015

Pater Rik Bovens overleed op woensdag 27 januari. Hij was oud-leerling en oud-leraar van MCR. Vele oud-leerlingen en collega's bewaren de beste herinneringen aan 'de pater', aan hun titularis of leraar Latijn en Godsdienst, of aan 'Rikske' de immer behulpzame collega. Pater Bovens werd 82. Hij werd vandaag in Meeswijk begraven.

paterbovens

Een stagiair maakte me er attent op dat er een nieuw eilandje was in de vijver, en of dat misschien was om de vogels te laten broeden. Ik heb uitgelegd dat het om een adventskrans gaat. Herinnert u het zich nog: advenire, adveni, adventum, naderen. De periode vòòr Kerstmis, en elke week brandt er één kaarsje meer... En ook onze Kerststal verscheen opnieuw. Onder de grote rode beuk, de ster toont u de weg. En u hoeft echt geen herder of koning te zijn om 's langs te komen.

kerststal2015 kerst2015

 

Subcategorieƫn

   
© Montfortcollege Rotselaar