Algemeen

kerstwens16

Twee weken geleden hadden we onze Culturele Avond Modern. Op de generale liep niet alles even vlot, u mist dus misschien nog wat foto's. Als u hier klikt op de blog van MO en PO dan krijgt u ze allemaal te zien. En als u daar op een foto klikt, kan u ze foto per foto bekijken. Wij vinden ze schitterend en we hopen van u hetzelfde. Een voorproefje:

cam161116 2cam161116 1

 

 

Pieterpensioen

De leerlingen van 6 humane wetenschappen en de leerlingenraad leefden zich creatief uit om van de goed-gevoel-week een heerlijk warme week te maken. En of het resultaat er mocht zijn! De leerlingen kregen ’s morgens een “proficiat, je bent op tijd”-stickertje aan de schoolpoort, de rode loper werd uitgerold, er was een ballonnenbad, er werd ’s middags al gefuifd en de week werd afgesloten met een leuke just-dance-activiteit in de aula. En zelfs de leerkrachten werden verrast met een aangeklede leraarskamer en fijn gedekte tafels.

 ggweek2  ggweek3 

Woensdag hadden we dan nog onze culturele avond klassiek in een uitverkochte aula. Die foto’s vind je (dra) op de MO-PO-blog.

cultklass16 1 cultklass16 2 cultklass16 3

Bij deze een uitnodiging voor de infoavond voor kandidaat-leerlingen en hun ouders. En meteen ook maar voor onze opendeurdag. Daar zijn diezelfde ouders opnieuw welkom, alsook oud-leerlingen, oud-personeelsleden, de buren, en al wie geïnteresseerd of gewoon nieuwsgierig is. Wil je meer info over de inschrijvingsprocedure, klik dan hier.

infoavond opendeur

Alle leerlingen, kandidaat-leerlingen, personeelsleden en hun ouders die sporen van sportiviteit vertonen, zijn zeer welkom op onze opendeur met de derde editie van de tweejaarlijkse MCR-loop. Zaterdag 30 april om 13.00u starten de inschrijvingen, en vanaf 14.00u starten de verschillende reeksen. Alle deelnemers worden door ons in de watten gelegd, met dank aan onze sponsors. Ben je geïnteresseerd, klik dan HIER voor het volledige schema.

En heb je echt geen zin om te lopen, kan je altijd nog komen "supporteren". Wij zorgen voor een natje en een droogje.

MCRloop1

   
© Montfortcollege Rotselaar