Algemeen

Het was dan nog geen 6 december, dag waarop wij het overlijden herdenken van de populairste Turkse bisschop, maar de goedheilige man vereerde ons alreeds met een bezoek. Twee afgeladen aula's wist de Sint te vullen. De kindjes die niet braaf waren geweest, werden door de Pieten vakkundig uit het publiek geplukt en met een gepaste straf bedacht. En daarna kregen alle kindjes snoepjes. Dank u Sinterklaas.

En voor wie het zich zou afvragen, onze Pieten zijn nog steeds zwart als roet. 

Op de laatste schooldag blikte de SPIT-raad terug op schooljaar 2013-2014 tijdens de afscheidsviering.  Het resultaat is een filmpje waar elke leerling en elke leerkracht 'happy' van werd!

We delen enkele hoogtepunten van 2013-2014 maar al te graag met de rest van de wereld.

 

Deze voormiddag mocht het Montfortcollege een ploeg van het VTM Nieuws verwelkomen.  Voor de rubriek 'Stem 2014' werden ministers Pascal Smet en Geert Bourgois op ons domein bevraagd over hun plannen voor en standpunten over het thema onderwijs in de volgende regering.  Onze directeur had samen met zowel leerlingen als leerkrachten een aantal pittige vragen voorbereid.

DSC 0231

 

 

 

 

Morgen, tijdens de Montfortdag, vindt ook de MCR-loop voor de tweede keer plaats!

Alle info in verband met starturen en sponsoring op www.mcrloop.be!

copyright http://www.paulmihalescu.com/

U loopt toch ook?

 

 

Dit is Montforts jongste telg: de nieuwe website. Met dank aan de pioniers en aan al onze voorgangers. En ja, we hebben enige ambitie. Voor veel websites geldt het oude gezegde dat nieuwe bezems goed keren. We durven hopen dat het niet bij een stevige start blijft. Wij willen graag dat deze site een spiegel wordt van wat er leeft en beweegt op school. En daarvoor rekenen we op jullie. Stuur je foto's, verslagjes van uitstappen en activiteiten, je voorstellen en idee├źn naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen dan kan dit een 'levende' site worden. Kom dus geregeld 's kijken, raadpleeg de kalender, en kijk 's naar de foto-pagina's.  

Op zaterdag 26 april gooit het Montfortcollege de deuren wagenwijd open tijdens de jaarlijkse

 

MONTFORTDAG!

 

 

Wat mag je zoal verwachten?

  • inschrijvingen
  • lokaalbezoeken
  • geleide rondleidingen over ons domein
  • buitenspelen
  • de MCR-loop!
  • een hapje en een tapje

 

Iedereen is welkom!

   
© Montfortcollege Rotselaar